maanantai 11. huhtikuuta 2016

Arrival and the First Working Day (vko 14,15)

Saavuttuamme Skotlantiin löysimme hotellillemme melko helposti ja olemmekin jo huomanneet että skotlantilaiset ovat hyvin avuliaita ja muutenkin mukavia ihmisiä. Kävimme myös hotellin lähellä olevassa ostoskeskuksessa ihmettelemässä skotlantilaista ruoka- ja ostoskulttuuria joka ei liian räikeästi eroa suomalaisesta. Olemme myös huomanneet että kakut ja pullat ovat huomattavasti halvempia ja parempia täällä. :D
Ensimmäinen päivä St Andrews Botanic Gardenilla meni hyvin. Kävimme ensiksi tutustumassa kasvihuoneeseen, jossa kasvatettiin erilaisia eksoottisia perhosia. Ne elävät siellä pidempään kuin luonnossa. Seuraavaksi saimme tehtäväksi työskennellä Peterin kanssa. Työstimme ensin maata jonka jälkeen istutimme unikkoja ja sinivaleunikkoja. Tämän jälkeen menimme lammelle kitkemään ja siistimään reunoja eräänlaisilla saksilla. Elmwoodissa asuintilamme ovat mukavat, sillä meillä on omat huoneet ja vessat sekä keittiö lähes vain omassa käytössä.


Lopuksi pitää kertoa että koneen ja netin kanssa on ollut ongelmia. Wi-fi toimii vain asuntolan yleisissä taukotiloissa. Päivittelemme blogia silloin kun pystymme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti