keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Studying at College (vko 17)


Aloitimme keskiviikkona Elmwoodissa opiskelun, jolloin ensimmäisenä oli vuorossa luokan tapaaminen sekä teoriaa muurin teosta. Opettaja Phil sekä kaikki opiskelijat vaikuttivat mukavilta, erityisesti eloisa ja hauska June, joka opasti meidät myös oikeaan paikkaan. :D Luokassa on eri ikäistä porukkaa, niin kuin koto-Suomessakin. Miehiä on tosin enemmän.

Ulos päästyämme näimme käytännössä miten muuria tehdään, jonka jälkeen meidät jaettiin ryhmiin tekemään pieni harjoitusmuuri. Jokaisessa ryhmässä näytti olevan hauskaa, mutta työn teko sujui samalla jutustelun lomassa. :D Saatuamme muurit valmiiksi pääsimme kuopan kaivuuseen erilaisten työkalujen avulla. Miehet myös saivat irroitettua liikennemerkin riuskoilla käsivoimillaan.


Torstaina oli vuorossa lampialueen kitkemistä ja siistimistä. Loppupäivän kitkimme yrttipuutarhaa. Perjantaina teimme amppeleita Suomen tekniikasta poikkeavalla tavalla, osa kasveista nimittäin tulee rei'istä amppelin seinämistä. Tämän jälkeen pääsimme näkemään kasvihuoneen kasveja, joista hyvin moni oli tuttuja mutta vieraitakin oli. Loppupäivän istuimme luokassa ja opimme kasvitaudeista ja tuhoojista. Sää on viimeaikoina ollut hiukan sateinen ja yllätykseksemme torstai-iltana satoi lunta. Rakeitakin on välillä satanut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti